Όροι χρήσης:

Εάν χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα της OREGON®, BLOUNT EUROPE SA (“Blount”), συμφωνείτε με τους ακόλουθους όρους χρήσης: 

Το υλικό που περιέχεται σε αυτή την ιστοσελίδα, αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία της BLOUNT. Με την επιφύλαξη κάθε νομίμου δικαιώματος. Οι πληροφορίες και οι εικόνες που παρουσιάζονται εδώ δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να χρησιμοποιηθούν, ή να αναπαραχθούν, χωρίς προηγούμενη έγγραφη άδεια. Για την αναπαραγωγή, μεταφορά, διανομή, αποθήκευση, ή δημόσια προβολή, υλικού που υπάρχει στην ιστοσελίδα αυτή, θα χρειαστείτε την έγγραφη άδεια της BLOUNT. Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Blount, στέλνοντας ένα ηλεκτρονικό μήνυμα, ή γράφοντας ένα γράμμα, υπόψιν του Τμήματος Μάρκετινγκ, στην διεύθυνση, BLOUNT EUROPE SA, Rue Emile Francqui, 5, B 1435 Mont-Saint-Guibert, Belgium.

ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΙ "ΩΣ ΕΧΟΥΝ", ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΟΣ ΕΙΔΟΥΣ ΕΓΓΥΗΣΗ, ΑΜΕΣΗ Ή ΕΜΜΕΣΗ. ΣΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ ΒΑΘΜΟ ΠΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ, ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΟΥ ΙΣΧΥΟΝΤΟΣ ΝΟΜΟΥ, Η BLOUNT ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗ, ΑΜΕΣΗ Ή ΕΜΜΕΣΗ, ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ, ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΙΚΑ, ΤΩΝ ΕΜΜΕΣΩΝ ΕΓΓΥΗΣΕΩΝ, ΠΕΡΙ ΕΜΠΟΡΕΥΣΙΜΟΤΗΤΑΣ Ή ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΟΡΙΣΜΕΝΟ ΣΚΟΠΟ. Η BLOUNT ΔΕΝ ΕΓΓΥΑΤΑΙ, ΟΥΤΕ ΔΗΛΩΝΕΙ, ΟΤΙ ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΕΙΣ Ή ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ, Ή ΟΤΙ Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΙΣ ΛΑΘΗ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΠΟ ΙΟΥΣ.

Σε καμμία περίπτωση, της αμέλειας συμπεριλαμβανομένης αλλά όχι μόνο, η Blount δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνη για οποιαδήποτε ζημιά, άμεση, έμμεση, ειδική ή συνεπαγόμενη, που μπορεί να προέλθει από την χρήση, ή την αδυναμία χρήσης, στοιχείων που περιέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα. Σε καμμία περίπτωση η ευθύνη της Blount έναντι του χρήστη, για οποιαδήποτε ζημιά ή απώλεια, δεν μπορεί να υπερβεί το ποσόν που έχει πληρώσει ο χρήστης για την πρόσβαση στην συγκεκριμένη ιστοσελίδα.

Η Συμφωνία αυτή ισχύει μέχρι να καταγγελθεί από οποιοδήποτε από τα δύο μέρη. Μπορείτε να καταγγείλλετε αυτή την συμφωνία, οποιαδήποτε στιγμή, σταματώντας την χρήση της ιστοσελίδας της Blount και καταστρέφοντας οτιδήποτε υλικό έχετε αποκτήσει από αυτήν. 

Πείτε μας την γνώμη σας:

Η Blount καλοσωρίζει τις ερωτήσεις και τα σχόλια σας. Παρακαλούμε να στείλετε ένα ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνση marketing@blount.be